Vi tilbyder

Hos Hyllested Rute- og Turistfart tilbydes alle tænkelige, små og store transportydelser.

Udflugter:

Detaljeret planlægning af udflugter, herunder reservation af seværdigheder, bordbestilling, bestilling af rundvisninger og lokale guider. Alt dette er I selvfølgelig også velkommen til at stå for, og vi blot leverer bussen – kontakt os for at høre nærmere om de mange muligheder.

Udland:

Pakkeløsninger mht. udlandsture, herunder hotel m.v. (vi er selvfølgelig medlem af rejsegarantifonden).

Indkøbsture til Tyskland:

Vi kører jer gerne på indkøbstur til Tyskland, hvis I er en forening eller en gruppe, som er stor nok til en bus.

Handicap-befordring:

Hvis I har brug for en stabil kørselsordning, der ligger i faste rammer og med de samme vante og kvalificerede chauffører, der har øje for den enkeltes behov, så tager vi med glæde en snak herom. Vi forstår os på, at visse befordringsaftaler er meget andet end selve transporten, og derfor har vi særligt fokus på at skabe trygge rammer.

VIP-busser:

Skal der kredses ekstra meget for gæsterne, kan vi tilbyde lidt ekstra luksus i form af super flotte VIP busser, der i øvrigt også gør det rigtigt godt som et rullende mødelokale med mulighed for powerpoint fremvisninger og meget andet!

Fast kørsel:

Fast kontraktkørsel, for skoler, institutioner, firmaer og alle andre – her vil vi ofte kunne lave en endnu skarpere prisaftale, når der er en fast løbende aftale.

Konferencer og lignende:

Ved konferencer står vi gerne for en komplet transportløsning i form af taxaer, limosineservice, bagage-vans og bemanding på stedet.

Forplejning:

Vi kan arrangere alle former for forplejning i busserne, herunder te, kaffe, øl, kildevand, morgenmad, sandwich, kage til kaffen mv. – og i enkelte busser findes desuden fadølsanlæg.