Historien om

Hyllested Rute- og Turistfart blev startet af Elgaard Nielsen og har gennem tiden udviklet sig positivt – du ser ofte vores busser i lokalområdet. Gennem 37 år har vi haft fornøjelsen af at hente og bringe eleverne fra Rosmus Skole, og vi betjener en bred vifte af lokale kunder. Også turister, som årligt besøger Djursland, benytter sig af vores busser, når de fx skal i Reepark eller Djurs Sommerland. Skulle man have brug for inspiration til lokale attraktioner, hjælp til reservation af overnatning/spisesteder eller brug for guide, kan vi også være behjælpelige med dette.

Henover sommeren 2018 blev Hyllested og Todbjerg Busser lagt sammen, hvorfor vi nu også kan tilbyde lækre VIP busser og håndtere mere omfattende transportopgaver, da vi nu via sammenlægningen har adgang til en større busflåde. Vi tilbyder således alle størrelser busser – helt fra små minibusser og op til 84 personers busser.

Sammenlægningen af de to busselskaber medfører altså et bredere spektrum af transportydelser og samtidig muligheden for, at der til tider kan komme en Todbjerg Bus, når du bestiller en bus fra Hyllested, og omvendt. Du kan selvfølgelig forvente det samme høje serviceniveau uanset navnet på siden af bussen, hvor kundens ønsker altid er i centrum, og hvor der lægges vægt på kvalitetstransport til tiden.

Vi ser frem til at byde jer indenfor i busserne.

Med venlige hilsner

Hyllested Rute- og Turistfart.
– Det lokale busselskab på Djursland